Hyresfastigheter

HVIF

HEDE VEMDALENS INDUSTRIFASTIGHETER


Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har därför infört några försiktigthetsåtgärder:


 • Vi uppmanar dig som hyresgäst att gärna göra felanmälningar men vi avvaktar med åtgärder som inte är akuta eller behöver göras just nu.
 • För allas trygghet undviker vi fysisk kontakt och håller avstånd. Vi uppmanar alla hyresgäster att göra likadant.
 • Vår personal är extra försiktig för att skydda dig som hyresgäst. Våra medarbetare kommer inte att besöka dig om man känner sig förkyld eller sjuk på annat sätt.
 • Vi ses gärna – men på distans. Välj i första hand någon av våra andra kontaktvägar så som e-post, via hemsidan eller på telefon.


Lufta element - Hör av er till oss så får ni en enklare instruktion samt låna en elementnyckel.


Visning av lägenhet - Vid visning av lägenheter får du i första hand bilder på lägenheten alternativt att vi kommer överens om en fysisk visning med restiktioner.


Om du har sjukdomssymptom (ex feber, hosta, ont i halsen, andningsbesvär) ber vi dig att återkomma när du är frisk igen. Är det ett akut problem löser vi det på bästa sätt. Uppge då vid felanmälan att du är sjuk.


  Ledigt just nu

  Just nu har vi följande objekt ledigt:  Förrådsrum på 14kvm, ledigt omgående

  Förrådsrum på 18kvm, ledigt omgående

  Trådförråd i olika storlekar, ledigt omgående  Hyresfastigheterna

  Hede Företagargrupp äger tre hyresfastigheter i Hede med adresser på Råndalsvägen samt Läkargatan. De ligger alltså centralt belägna i byn, mitt emot Fjällhälsan. Det finns totalt 3 2 lägenheter i olika storlek; 1,2 eller 4 rum och kök. 


  I hyran igår el, värme, vatten och renhållingskostnader. Du bekostar själv om du vill ha internet eller/och tv-abonnemang. Försäkring så kallad Hemförsäkring tecknas av varje hyresgäst. Önskas p-plats med motorvärmare måste ni ställa er på kö för detta och detta betalar ni sedan separat. Hyran skall betalas i förväg. Uppsägningstid för lägenheterna är 3 månader. Uppsägming ska ske skriftligt före den sista i månaden. Lägenheterna får INTE hyras ut i andra hand.


  Förråd

  Hede Företagargrupp hyr ut förråd i hyresfastigheten samt har kallförråd med adress Furubogatan. Det finns totalt 16 kallförråd på 25kvm.  Vill du anmäla intresse för lägenhet, lämna en felanmälan eller vill du uppdatera dina redan lämnade uppgifter?

  Fyll i följande formulär:

   
   
   
  Ja
  Nej
   
   
   
  Jag samtycker.